sze
7

Adri és Laci esküvő 839.JPGIzgalmas szezonon vagyunk már majdnem túl... persze még szeptemberben is vannak esküvőink és biztos októberre is bejelentkezik még egy-két ifjú szerelmes :-)

Sokat dolgoztunk a Lázár Lovasparkban - mert szeretjük - és természetesen voltunk sok más vidéken is... Lilák jöttek mentek, pinkek hódítottak és nem volt hiány a LIme zöldben sem, a párok idén is izgatottan készülődtek, aggódva hívtak a nagy nap előtt vagy a a nagynapon aggódva, de szerencsére a hidegvérünk megmaradt és mindenkit megnyugtattunk minden aggodalommal szemben... :-)

Itt egy kis ízelítő az egyik igazán különleges természetes hangulatú Lázár Lovasparkos esküvő virágairól, dekorjáról és magáról Adriról és Laciról... :)

monti.jpg

máj
9

azaz Dóri és Kristóf esküvője a Forster Vadászkastélyban, Bugyin... egy legkevésbé sem hétköznapi helyszín, egy vidám, bevállalós párral, pink fekete pillangókkal, lila fehér kiegészítőkkel, kívánhattunk volna ennél szebb szezon kezdést?... erősen kétlem... :)

 

 

több kép a facebookos oldalunkon... ;-)

már
22

...minden tavasszal új erővel tölt fel a tavasz, tele vagyunk izgalommal a ránk váró feladatoktól...napról napra egyeztetünk a párokkal, lelkes turbékoló szerelmesek, tele tervekkel, álmokkal és reményekkel... :) Tavaszi gerle párok! :)

 Szép tavaszt mindenkinek! :D

 

feb
3

Nagyon izgalmas csapatot hoztunk létre idén az esküvő kiállításra!

Igyekeztünk olyan embereket, szolgáltatókat gyűjteni a Wedding Feelings nevű csoportba, akik valóban minőségi munkát kínálnak minden érdeklődőnek... Sztem, így utólag - ez nagyon jól sikerült! 4 különböző stílusú dekort készítettünk a standon... érdekes módon  a kedvenc a tündérvilág volt...

 

jan
12

Mikor is volt?... mintha egy mesében lettünk volna... A füvészert csodálatos helyszín, csak ajánlani tudom minden keresgélőnek! :)

jan
3

 

dec
17

Amikor ezt a tematikát elképzeltük csak egyet tudtunk biztosan: pöttyös lesz és piros:)

dec
16

Elővettük a magyar népmesék galambocskáját és kellemes jól ismert motívumait, mellé tettük a nagymamától kapott (és tényleg!!!) zsírosbödönöket, a Lázáros lányokkal megalkottuk a kékfestő asztalifutót és székmegkötőt! :) A hangulat a Lovasparkban adott, Domonyvölgy amúgy is gyönyörű, Budapesthez közel egy olyan sziget ahol érezzük a hagyományok és a vendégszeretet igazi ízét... szóval egy élmény ott dekorálni :) Ha valaki kedvet kapott ehhez az irányhoz, szívesen gondoljuk tovább ezt a tematikus esküvői irányt is! Hogy álltok a szervezéésel kedves 2012-es párok? :D

dec
13

Ez úgy volt... :) ahogy a magyarázkodások kezdődni szoktak, ugye mindenkinek ismerős... Még novemberben készítettünk asztaldíszeket egy konferenciára a Gearbaeu házba, nagyon sok HR-s volt ott, no és persze mi is.

                                

    

 

 

 

 

 

dec
7

A púder rózsaszín találkozása a fekete-fehérrel... fényes, egyedi gombok, orchidea, pom-pom, csíkok és pöttyök... talán ezekkel a szavakkal lehetne jellemezni ezt a koncepciós vonalat ami a második a tematika listánkon! :) Készítettünk egyedi köszönetajándékot, csokipapír (saját grafikával), a szalvátadísz textil csíkokból készült, stílszerűen gombokkal :) Az ember nem is tud róla milyen csodálatos gombok várnak rá egy-egy "GOMB boltban" - legalábbis mi úgy éreztük magunkat mint a gyerekek a csokiboltban... :) az asztaldísz egyszerű fehérgombóc lett, egy elegáns orchideával, kicsit kalapot formáztunk, valahogy emeli az asztal eleganciáját... és hát ne feledkezzünk meg a pillangókról, mert azok is okkal szálltak le a tányérokra, a szalvétákra... ezeket úgy megszerettük, hogy még majd tündérországban is előjönnek még :D Remélem többen is kedvet kaptok ehhez a tematikához!

 

nov
11

Még tavaly keresett meg minket egy nagyon kedves pár, Anikó és Laci akik beadták a derekukat és úgy döntöttek összekötik papírforma szerint is az életüket... :D Mind a ketten kéményseprők és ezen felbuzdulva egy fekete-fehér színvilágot képzeltek el, egy kevés zölddel kiegészítve. Mindannyain nagy örömmel fogadtuk az ötletet és készítettük a kis kéményseprős párocskás meghívójukat és minden mást amin a a kéménytisztítós kefe, golyó és társai szerepeltek :) Igazi kihívás volt, mikor egy héttel ez esküvő előtt elkezdődött a hezitálás, a rossz időre való tekintettel mégis bent az étteremben kell a kerthelységes álmokat megvalósítani, nem máshol mint az erdő közepén a Kerpner Udvarházban.... Persze gyorsan és megnyugtatóan, hogy az amúgy is izgatott párt minél kevésbé viselje meg a változás, de szerencsére a nap ragyogott így a kinti szertartás nem maradt el és a fotózkodás a tetőn is szuperül sikerült, ugyanúgy, mint a dekoráció hangulata is különösen szép lett :)

nov
7

Milyen szép kis mondás...

nov
3

Igen igen, még mindig sok menyasszony keres meg minket azzal, hogy fehér vagy ekrü színű csokrot szeretne.

nov
3

Idén több alkalommal is készítettünk a pár kérésére olyan "kis fát" amelyhez apró levelek, organza tasakok cetlik vagy kis pillangók tartoztak, ezen keresztül lehetett jókívánságokat küldeni a párnak, úgy gondolom méltán veszi át a helyet ez az új és lehetőségekkel teli megoldás a néha már unalmasnak tűnő vendégkönyvektől. Nem rég a ceremóniaember egy lepedőt kért, amire egy szívet rajzolt a pár filccel, később a vacsora után mindenkit felszólított ezen üzenjen az ifjú házasoknak, a torta előtt ezt szét vágtákk és a férj karjába kapta az ifjú asszonyt és átemelte a szívecskén :) Vicces volt és látványos, kevésbé "nyálas""mint amillyennek így tűnik. Biztos, hogy még ezer és ezer megoldás van, az átlagos vendégkönyv kiküszöbölésére... Csak a fantáziánk szabhat határt, az meg nem szokott, ugye... :)

 

nov
2

Nagy erőkkel készülünk az idei karácsonyi rendezvényekre, lassan telik be a naptárunk, izgalmas kreatív munkákkal kerestek meg idén is.

süti beállítások módosítása